View products

Merk | Something and Nothing

Seltzers zijn here to stay en daar is het Londense Something & Nothing het bewijs van. Selzters? Ja, jeweetwel, die nieuwe categorie ongezoet bruisend water maakt z’n intrede nu ook in Nederland! De blikjes zijn alcoholvrij, licht prikkelend, laag in suiker maar heel hoog in smaak. Natuurlijk en vegan en een goede toevoeging voor de vraag naar minder suiker, zonder te inboeten op smaak – of knapheid. In komkommer, rose-hibiscus en yuzu is er voor ieder wat wils.

It’s all about balance, weten ze bij Something & Nothing maar al te goed. Een frisdrank voor de moderne contradictie: twee zaken die elkaar uitsluiten maar tegelijkertijd ook hartstikke waar zijn. Zie hier, Something & Nothing, want je kunt én genieten én je gezondheid prioriteit geven. Yoga in de ochtend, wodka in de avond, salade voor lunch, burger voor dinner. De moderne contradictie oftewel: health én hedonism. En Something & Nothing helpt je om je balans net even wat makkelijker te bewaren. Een volwassen frisdrank, laag in calorieën, gemaakt om in te spelen op jouw veranderende smaak en smaakpapillen.

Voor hen die de balans echt wel eens mag uitslaan raden we ‘m hartstikke aan in de mix met premium spirits. Wat dacht je van komkommer met tequila en een beetje zeezout, of met wodka en komkommer en munt? Kom maar op met die Something!

Geen gekkigheid (nothing), toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen, maar natuurlijke ingrediënten als druiven- en citroensap die zorgen voor een gebalanceerde smaak. Voeg daar vervolgens plantenextracten en sappen aan toe en voilà, een cool caloriearm drankje. Natuurlijke ingrediënten betekent namelijk dat er calorieën in het drankje zitten, maar dat doen ze heel bewust. Geen calorieën betekent vaak geen smaak, dus die paar calorieën nemen ze voor lief. Ze zijn geclassificeerd als caloriearm alternatief.

Met een missie om zowel de mens als de planeet te verfrissen zijn ze lekker op weg, want wat betreft dat laatste zijn de dranken vegan, zijn de blikken van oneindig recyclebaar aluminium en worden de blikjes verpakt in karton zonder plastic. Wist je dat het gemiddelde blikje bestaat uit 68% gerecycled product? Daar kom je met glas niet aan, hoor. Blik is daarnaast efficiënter als het gaat om opslag en transport en laten we wel weten: het ziet er uit om door een ringetje te halen.

Kraak… … POP, geen zoeter geluid dan het openen van een nieuwe Something & Nothing. Heb je tenminste nog iets zoets hè? De frisdrank vibes van Something & Nothing zijn wat ons betreft een blijvertje.