View products

Merk | Fountain of Youth

Michelberger's Fountain of Youth. Kokosnootwater van een ánder niveau, bedacht door die eigenzinnige mensen achter het Berlijnse Michelberger Hotel.

Wie daar eens naar binnen is gelopen weet het direct: Dit is waar de Michelberger Monkey vandaan komt. De rood-met-blauwe aap met licht ondeugende neigingen. Puur of gemixt in kleurrijke cocktails, Fountain of Youth doorstaat de test met gemak.

Maar er zit meer achter... Dit is niet zomaar een slim bedachte marketingactie, maar een oprechte poging om iets moois neer te zetten. Want, zo dachten ze bij Michelberger, waarom kunnen we hier niet genieten van de frisheid en de voordelen die vers  kokosnootwater biedt? Dat er bij onze Oosterburen (hier ook niet overigens) simpelweg geen kokosnootbomen bloeien vonden ze geen belemmering. Dan halen we het toch zelf?

In samenwerking met een Thaise plantage, worden alleen de meest geschikte jonge kokosnoten geplukt, geopend en ingeblikt. Zo blijven de beste eigenschappen van het water bewaard, en zo smaakt het sap óók zonder toevoegingen gewoon zoals je zou verwachten.

Ain't that something?